Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCENTRICUL primar al Timișoarei trece la nivelul următor: Robu și-a luat DRONĂ pe banii timișorenilor, ca să facă inspecții

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Primăria Timișoara a cumpărat o dronă în valoare de peste 50.000 de lei, care va fi folosită, printre altele, pentru monitorizarea șantierelor din oraș. Edilul Nicolae Robu a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că instituția este condusă de IT-iști cu deschidere spre noi tehnologii.

Primăria Timișoara a semnat, recent, un contract cu o firmă din Craiova, pentru furnizarea unui "echipament de monitorizare și măsurare topografică aeriană tip Dronă".

Citește și: Traian Băsescu a EXPLODAT după ce Dăncilă și Teodorovici au făcut show la mare: 'Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria'

Potrivit prevederilor din contractul făcut public pe site-ul instituției, drona ar urma să fie livrată până la sfârșitul acestei veri.

Valoarea echipamentului este de 53.380 de lei, la care se adaugă TVA.

Primarul Timișoare, Nicolae Robu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că drona este necesară pentru a fi folosită, printre altele, pe șantierele din oraș.

„Drona va fi folosită, pe de o parte, pentru inspectarea diverselor locații din oraș cu potențial de amenajări diverse, pentru oferirea de suport în luarea deciziilor și inclusiv pentru măsurători cadastrale, iar de pe altă parte, pentru monitorizarea mulțimii de lucrări pe care noi le avem tot timpul, în campania noastră permanentă de modernizare în forță a orașului. Primăria Timișoara este deschisă spre noile tehnologii și va fi o prioritate folosirea lor în actul administrativ și tehnic. Nici n-ar avea cum să fie altfel, cu un primar profesor inginer IT-ist, un viceprimar inginer IT-ist, al doilea viceprimar inginer electronist, city manager IT-ist și el, consilieri personali ai primarului, așișderea", a afirmat Nicolae Robu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.