Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Excluderi în PNL: 'Trădătorul' instalat viceprimar cu ajutorul PSD în Sectorul 4

Facebook
pnl

Liberalii organizaţiei PNL Sector 4 au decis vineri să îl excludă din partid pe Robert Cristian-Florea, ales vineri viceprimar al sectorului, cu sprijinul PSD.

Citește și: Cine ar putea prelua 'zestrea' PMP

„Respingem categoric acest mod de a face politică, iar organizaţia PNL Sector 4 îl va înlocui de urgenţă pe consilierul trădător, în Consiliul Local, cu o persoană care să reprezinte cu adevărat PNL. Vom contesta votul din şedinţa de vineri, prin care au fost aleşi viceprimarii din acest sector şi vom reface majoritatea politică în Consiliu, astfel că această victorie a primarului Băluţă este doar una de moment. Vom corecta decizia de astăzi, pentru a reflecta cu adevărat votul cetăţenilor din Sectorul 4, pentru o nouă majoritate, de dreapta”, arată un comunicat de presă al filialei.

Consiliul Local al Sectorului 4 a ales vineri doi viceprimari, Mădălina-Magdalena Stancu, consilier ales din partea grupului politic PSD – PPUSL, şi Robert-Cristian Florea, consilier ales din partea grupului politic PNL.

Grupul PSD i-a propus pe Mădălina Stancu şi pe Cosmin Bărbălău, iar Grupul PNL pe Robert Florea şi pe Diana Ştefana Baciună. USR, Plus şi PMP nu au avut nicio propunere. Consilierii PNL şi USR PLUS nu şi-au exprimat votul, nemulţumiţi că nu li s-a aprobat procedura de vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.