Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac incendiar între senatori PNL: 'Scârboși cu creier neoxigenat' / EXCLUSIV

lupta-wired.com

Scandalul iscat dupa 'curvele' si 'golanii' lui Ioan Rus s-a mutat in PNL.

Un senator liberal a spus ca la Cluj 'se nasc periodic tâmpiței' și un alt senator PNL i-a adresat acestuia o replică extrem de dură.

"Are si Ardealul Caracalul lui... Dupa Funar, Boc si Uioreanu, iaca si Rus tine sa arate ca la Cluj se nasc periodic tampitei", a reactionat, joi, senatorul PNL Cristian Bodea, in plin scandal Ioan Rus.

Afirmatia senatorului l-a infuriat pe un coleg senator de Cluj. Senatorul PNL Alin Tise spune, vineri, intr-o declaratie pentru stiripesurse.ro, despre colegul sau de partid, ca sunt unii  'oameni scarbosi" carora din cauza "gelului din par" au momente in care 'nu li se oxigeneaza creierul".

"Declaratia dlui Rus este fara îndoiala o greșeala politica. A asumat-o inteleg prin demisie. Dar, a folosi acest pretext pentru a-i ataca pe clujeni este o ticăloșie. Nu pot accepta asta ca senator de Cluj, indiferent cine face aceste declarații. Oameni fara merite politice si profesionale, scârboși, cărora din cauza gelului din par au momente in care nu li se oxigeneaza creierul. Probabil si-a uitat mintea acasă. Nu e prima data cand astfel de personaje închipuite isi permit sa jignească colegii de partid. A folosi acest pretext pentru a-ti ataca colegii sau foștii colegi este un lucru scârbos si dezonorant. Cu atat mai mult nu pot accepta sa atace clujenii", a spus Alin Tise.

Senatorul a precizat pentru stiripesurse.ro ca desi numele colegului sau nu apare in punctul de vedere, se refera in mod clar la acesta in reactia la afirmatia ca 'la Cluj se nasc periodic tampitei'.

Sursa foto

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.