Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avertisment din UNPR către miniștri: "Sunt istorie în 24 de ore!" / AUDIO

UNPR

Un senator UNPR a pus degetul pe rană si le-a transmis ministrilor din Cabinetul Victor Ponta 4 un avertisment foarte clar: Gata cu aroganța!

Senatorul UNPR Marian Vasiliev a explicat pentru stiripesurse.ro de ce Guvernul Ponta trebuie sa fie mai deschis cu parlamentarii, altfel apar probleme.

"Guvernantii sa stie sa deschida usa mult mai repede parlamentarilor, pentru ca noi suntem depozitarii multor solicitari si probleme venite din teritoriu si ai senzatia, o spun foarte direct, de multe ori cand vrei sa vorbesti cu un ministru trebuie sa vorbesti mai intai cu un consilier de-al lui, ajungi sa-l astepti si pe secretarul de stat. Guvernantii sa nu uite un lucru si le-as transmite sa nu uite ministrii care sunt acum ca daca se intampla ceva in Parlament ei sunt istorie in 24 de ore. Sa nu uite, pentru ca traim de 25 de ani incoace, indiferent ce Guvern vine, cu o brusc instaurata aroganta ministeriala, fiecare uită cand devine ministru ce era cu o zi inainte. Ministrul este executant, el trebuie sa stie ca in Parlament sunt cei care merg in teritoriu si incaseaza totul. Daca la Guvern nu gasesti comunicare atunci apare un zid intre Parlament si Guvern si de aici apar problemele. Asta i-as spune Guvernului: urechile mari si ochii larg deschisi catre solicitarile parlamentarilor.

Parlamentarii vin si sustin neconditionat Guvernul, dar are si neconditionatul asta o limita, ca daca eu ma duc in teritoriu, omul ma intreaba intr-o audienta ceva si gasesc usi inchise la Guvern, atunci pot sa spun ‘Daca nu ne mai intelegem, hai sa schimbam ministri, nu Guvernul, ca remaniere se poate face oricand’ si atunci o sa cerem foarte usor ca un ministru sau altul sa plece de acolo, cel care nu doreste sa comunice cu parlamentarii", a declarat senatorul UNPR Marian Vasiliev pentru stiripesurse.ro.

 


Online recording software >>

CITESTE SI:

EXCLUSIV - UNPR, semnal pentru planul lui Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.