Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Culisele ședinței aprinse din biroul lui Liviu Dragnea

Conducerea centrală a PSD pregătește o piruetă. Surse din conducerea restrânsă a partidului au explicat pentru știripesurse.ro că, cel mai probabil, partidul îl va 'amnistia' politic pe Președintele Executiv al partidului, condamnat de ÎCCJ la un an de închisoare cu suspendare.

Ședința de luni a conducerii centrale a PSD, care trebuia să stabilească ce se întâmplă cu partidul în lipsa lui Liviu Dragnea și cine va prelua butoiul cu miere de la Ministerul Dezvoltării, a fost anulată.

Marile decizii s-au luat într-un format restrâns, au relatat pentru stiripesurse.ro mai mulți vicepreședinți ai partidului. Potrivit surselor citate, o ședință informală de BPN, doar cu vicepreședinții și alți câțiva grei ai partidului, a avut loc în biroul lui Liviu Dragnea din Kiseleff.

Într-o discuție 'aprinsă', Liviu Dragnea și-a înaintat demisia în fața colegilor dar colegii i-a refuzat-o vehement.

"Este condamnat, a plecat din Guvern, nu avea ce să facă, era normal să se întâmple așa. Dar nu poti sa-l condamni pe partea politica. Nu putem să-l condamnăm în PSD, să-l lăsăm să plece. Toți am făcut campanie, nu doar Liviu Dragnea a votat", ne-a declarat un vicepreședinte PSD.

"Nu i-am acceptat demisia. Nu are de ce să plece. Nu e faptă de corupție. Subiectul este închis", ne-a declarat un alt vicepreședinte PSD.

Din informațiile ajunse în posesia știripesurse.ro, o ședința a Comitetul Executiv Național a fost convocată pentru o demonstrație de forță care să justifice rămânerea în funcția de Președinte Executiv a lui Liviu Dragnea.

"Eu nu văd de ce să nu rămână Președinte Executiv", ne-a declarat un vicepreședinte PSD, întrebat despre deznodământul de la CExN.

Liviu Dragnea a declarat la finalul sedintei informale a PSD că există o 'presiune' foarte mare la adresa să renunțe la demisie și că se mai gândește cu privire la acest subiect până la CExN, unde așteaptă să vadă și reacția tuturor șefilor județeni de organizații.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.