Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafa majora in lansarea lui Victor Ponta?

4

Fostul lider PSD Mircea Geoana isi lansa in 2009, la Romexpo, candidatura la Presedintie, tot intr-un Consiliu National. Un moment jenant a avut loc dupa discursul lui Mircea Geoana, cand PSD-istii din sala s-au grabit sa plece acasa. Astfel, baia de multime de care ar fi trebuit sa beneficieze candidatul PSD s-a transformat in cateva strangeri anemice de maini.

Victor Ponta a patit la fel la Craiova. Dupa ce sala l-a asteptat o ora sa ajunga de la inundatii, discursul sau a fost momentul culminant al Consiliului National. La finalul speech-ului, delegatii din tribunele Salii Sporturilor incepusera deja sa coboare spre iesire. A fost suficient ca Liviu Dragnea sa faca una-doua glume de la tribuna, Victor Ponta sa se imbratiseze pe scena cu liderii PSD si cu alti cativa simpatizanti, ca dupa nici 15-20 de minute, cand a venit momentul ca Victor Ponta sa-si faca iesirea de la lansare, sala a fost goala.

In loc de o baie de multime triumfatoare, candidatul PSD a mers printre scaunele goale, cu un mic cordon de PSD-isti in spatele sau. Nici strangeri de maini, nici urale, nici confetti, nici pancarte, nimic. Nici macar o melodie inspirationala.

Ponta a iesit stand de vorba cu Marian Oprisan si avand-o in spate pe sotia sa, Daciana Sarbu.

In afara cladirii, un alt episod. Cand a iesit din Sala Sporturilor si s-a dus la masina, Victor Ponta a fost intampinat de un grup de circa 30-40 de oameni. Insa numai o baie de multime nu a fost. Victor Ponta a dat mana cu cativa dintre cei veniti sa-l salute, s-a urcat destul de repede in masina si a plecat.

E drept ca premierul se grabea sa ajunga inapoi in zonele lovite de inundatii.

1. PONTA ISI SALUTA LIDERII PARTIDULUI

1

2. IESIREA LUI VICTOR PONTA PRINTR-UN CORDON FIRAV DE PSD-ISTI SI JURNALISTI

3

3. VICTOR PONTA, INTAMPINAT AFARA DE SIMPATIZANTI

4

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.