Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Încă un greu a fost audiat în noul dosar al lui Victor Ponta / SURSE

www.ziarulincomod.ro
dna ploiesti

Victor Ponta are un nou dosar la DNA, el fiind pus sub control judiciar de către procurori. Anchetatorii îl acuză pe Victor Ponta pentru folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani.

Alături de Ponta, și Sebastian Ghiță a fost pus sub urmărire penală și control judiciar. Dar, conform surselor STIRIPESURSE.RO, procurorii DNA au mai audiat un greu în acest dosar. Este vorba despre nimeni altul decât celebrul Mircea Cosma, fost președinte al CJ Prahova și fost șef al PSD Prahova.

Procurorii l-au întrebat pe Cosma despre modul în care a ajuns Sebastian Ghiță pe listele PSD pentru Camera Deputaților în 2012. Cei de la DNA îl acuză pe Victor Ponta că ar fi primit, în schimbul punerii pe listă a lui Ghiță, o sumă de bani, prin interpuși, ce ar fi fost folosită pentru aducerea în România a lui Tony Blair. Ponta nu a primit banii, ci doar ar fi beneficiat de această sumă sub forma întâlnirii cu Blair și ar fi profitat de un capital de imagine pe care l-ar fi folosit în scop electoral.

Citește și: Carla’s Dreams le dă rușilor peste nas: Noi cântăm în română, nu în moldovenească, nu există așa ceva / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.