Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Întâlnire de taină Băsescu-Geoană. Se coace o mare alianță/ UPDATE

sah

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unei informații care poate reconfigura eșichierul politic.

O întâlnire de taină în trei a avut loc duminică într-o locație din Capitală între Traian Băsescu, Mircea Geoană și Daniel Fenechiu (șeful partidului format în jurul parlamentarilor plecați din PPDD care nu au dorit în UNPR și care au un protocol de colaborare cu partidului condus de Mircea Geoană).

Vezi și: BOMBĂ în dosarul Sorin Oprescu: Rareș Bogdan și Cozmin Gușă veneau cu surse de la DNA

Potrivit informațiilor noastre ar fi vorba de o alianță care se coace între PMP (Partidul Mișcarea Populară, PSRO (Partidul Social Românesc) și PND (Partidul Național Democrat).

Că discuțiile sunt avansate o anunță și plecarea intempestivă din PSRO și reîntoarcerea în PSD a senatorului Cătălin Croitoru și a deputatului Cătălin Chiriță și nu exclus ca exodul să continue în partidul lui Mircea Geoană din cauza noii reorientări doctrinare.

Traian Băsescu se află în aceste zile într-o febrilă activitate politică care va culmina cu înscrierea sa în PMP, iar Mircea Geoană deși are un acord semnat cu PNL are tot mai dese ciocniri cu liderii acestei formațiuni.

PS: Acum două săptămâni STIRIPESURSE.RO relata în exclusivitate de o altă întâlnire care a ridicat multe semne de întrebare între Traian Băsescu și Gabriel Oprea, întâlnire confirmată ulterior de ambii participanți la ea.

Vezi și: Primul verdict în procesul Dan Șova - Victor Ponta: Ce au decis magistrații de la ÎCCJ

_______

In urma articolului Mircea Geoană ne-a transmis o dezmințire:

În urma informațiilor publicate de site-ul dumneavoastră în articolul „Întâlnire de taină Băsescu-Geoană. Se coace o mare alianță”, facem precizarea că nu a avut loc nicio întâlnire între domnul președinte Mircea Geoană și domnul Traian Băsescu, cu atât mai mult cu cât domnul Mircea Geoană nu a fost duminică în București.

Scena politică din România traversează o perioadă agitată în care sunt aruncate pe piață diverse speculații, însă Partidul Social Românesc este un partid autentic de stânga, care își respectă principiile, doctrina și crezul politic. Partidul Social Românesc rămâne, așadar, fidel doctrinei sale și nu intenționează nicio reorientare doctrinară.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.