Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Liviu Dragnea, cu sabia deasupra capului în PSD

liviu dragnea

Social-democrații i-au pus lui Liviu Dragnea partidul la picioare dar și sabia deasupra capului. Surse din PSD au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca noul lider social-democrat va avea o ‘misiune aproape imposibilă’ în care i se va vedea adevăratul caracter și adevărata forță politică.

"Dragnea are toată libertatea. BPN-ul nu-l alege nimeni decat el, am decis sa nu mai facem cooperativele alea sa incurcam treburile. Acum nu mai poate sa spuna ca n-a putut, sa vedem de ce-i in stare. Daca el greseste pai scuza-ma, e doar vina lui. Multi s-au suparat dar i-au lasat mana libera sa-si aleaga echipa. Liderii de filiale au facut pasul inapoi si i-au lasat lui Dragnea totul in mana. Nu mai ai presiune, nu mai ai nimic", au declarat sursele citate inainte de Congresul PSD.

În acest context, Liviu Dragnea e "condamnat" sa castige alegerile din 2016 pentru ca nu mai poate sa invoce fortele ostile care i s-au impotrivit in partid, spun sursele citate. Un esec al PSD-ului va fi platit exclusiv de Liviu Dragnea.

"O sa vedem la alegeri. Dragnea are o misiune aproape imposibila dupa ce s-a intamplat cu USL. Daca nu e in stare sa duca alegeri ce sa-ti mai spun?", spun sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.