Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Lovitură de teatru în PSD. Umbra lui Nichita la Iași

psd

Zguduita din temelii dupa caderea lui Gheorghe Nichita, organizatia judeteana PSD Iasi se indreapta catre o aparenta pace si o solutie impusa de la centru. Un apropriat al lui Nichita va prelua sefia partidului.

O ședință a conducerii județene a PSD Iași s-a terminat în urma cu aproximativ 30 de minute și a fost anunțat oficial tandemul care va intra sambata in alegeri: Victorel Lupu - presedinte, Mihai Chirica - presedinte executiv.

"Au vorbit amandoi pe aceeasi limba, ne-au anuntat ca s-au inteles, asa ca n-are ce sa se mai intample pana maine", ne-au declarat surse participante la discutii.

Surpriza este ca Victorel Lupu este unul din ultimii apropiati ai lui Gheorghe Nichita in PSD. Acesta va avea insa o sarcina foarte grea in partid si se pare ca din acest motiv este si preferatul filialei: toti primarii PSD din Iasi sunt nemultumiti si doar Lupu poate gestiona situatia pentru ca e vechi in partid si primarii il respecta.

Mihai Chirica se va ocupa de sefia municipiului si de candidatura la Primarie in 2016.

In filiala exista inca multe nemultumiri cu privire la candidatura lui Victorel Lupu, insa aceasta este solutia agreata la centru. Insa oricare solutie, spun surse din partid, ar fi generat o stare de nemultumire.

In ultima perioada Gheorghe Nichita, Mihai Chirica si Victorel Lupu au avut pe rand prima sansa sa preia PSD Iasi, organizatia judeteana fiind intr-o permanenta negociere teritoriu-centru si in permanente repozitionari de tabere in interiorul partidului. Au existat situatii in care in fiecare saptamana se schimba candidatul cu cele mai mari sanse.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.