Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Ministru PSD din Ardeal: "Primează mentalitatea că Iohannis e neamț, deci e mai corect"

Ponta curios

Ministrul PSD Aurelia Cristea, presedinte al organizatiei municipale PSD Cluj-Napoca, a explicat, miercuri, pentru stiripesurse.ro, ca in Ardeal nu s-au comunicat in campanie asa cum ar fi trebuit care sunt masurile economice luate de Victor Ponta.

In ceea ce priveste acuzatiile vicepresedintelui PSD Lia Olguta Vasilescu, privind slaba organizare a filialelor din Ardeal, ministrul PSD a recunoscut ca mai este "de lucrat" pe partea de organizare, ca i se pare "normal" sa apara critici atunci cand "nu toata lumea are rezultate bune" si ca este de acord să se ia "măsuri" dar numai dupa alegerile prezidențiale.

Reporter:  - Vicepreședintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat ca este foarte suparata pe Ardeal si ca dl Ioan Rus nu este un bun organizator. Ce s-a intamplat in judetul Cluj in primul tur?

Aurelia Cristea: - Eu vreau doar sa va spun ca nu comentez ce a spus colega mea, dna primar Lia Olguta Vasilescu si faptul ca da, mai avem de lucrat la partea de organizare si de mobilizare. Eu stiu ca avem de lucru, cel mai mult poate la capitolul comunicare despre tot ce s-a reusit in acesti doi ani de zile, despre toate masurile economice, masuri liberale care au stimulat mediul de afaceri si pe care probabil n-am reusit sa le transmitem suficient de bine electoratului din Ardeal, din Transilvania.

- Cum e vazut dl Ponta si cum e vazut dl Iohannis in Cluj, cum ii percepe electoratul pe cei doi?

- Ieri a fost un targ de locuri de munca unde au fost oferite 1.000 de locuri de munca pentru tineri inte 18 si 30 de ani. Toata lumea recunoaste, inclusiv din mediul de afaceri, ca exista o stabilitate economica, ca exista o predictibilitate si ca incepem sa functionam si in zona economica, dar faptul ca dl Klaus Iohannis este neamt se pare ca primeaza.

- Deci e vorba de o anumita mentalitate a electoratului?

- Da, cred ca are o mare legatura cu acest aspect, cu faptul ca fiind neamt e mai corect, ceea ce nu e neaparat si adevarat, cel putin in cazul dansului.

- Deci trebuie sa va luptati cu mentalitatile pana in turul 2...

- Suntem mobilizati, in actiune, oamenii incep incet-incet sa-si decline interesul si pentru dl Iohannis vazand realitatea economica si toate masurile care vin in sprijinul lor.

- Va asteptati la anumite masuri dupa campanie?

- Suntem intr-o echipa, atunci cand nu toata lumea are rezultate bune e normal ca trebuie sa fie si anumite critici. Trebuie sa fim mobilizati cu totii pentru ce avem de facut in turul 2 si ne vom mobiliza. Masurile cred ca trebuie sa vina pe urma, daca intr-adevar lucrurile nu vor arata asa cum trebuie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.