Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Ordin de urgență în PSD: EVITAȚI...

combinatii sforarii

Alegerile se apropie încet încet și partidele intră din ce în ce mai tare în febra pregătirii lor. În zona PSD lucrurile par a se limpezi pe zi ce trece. În acest moment au semnat acorduri de colaborare electorală pentru locale și parlamentare cu UNPR-ul lui Gabriel Oprea și cu ALDE-le lui Tăriceanu și Constantin.

Acordurile sunt mai degrabă decorative și fără nici o forță de vreme ce aceeași lideri PSD care au semnat acordurile sunt și primii care îndeamnă la nerespectarea lor. Potrivit informațiilor noastre o circulară secretă transmisă în PSD le spune răspicat liderilor PSD din teritoriu că pentru alegerile locale NU trebuie făcută nici o alianță cu UNPR!

Parcă sunt ciumați. Nimeni nu mai vrea nici o combinație cu ei. La ce imagine proastă au și le ce impresie populară reiese că au din cercetările noastre e clar că nu se poate nimic cu ei”, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO unul din vicepreședinții PSD.

Se pare că la decizia social-democraților a contribuit și Călin Popescu Tăriceanu care nu vrea nici un fel de colaborare cu partidul lui Oprea și chiar a condiționat orice discuții cu PSD de blocarea oricărei combinații cu UNPR.

În acest context se pare că oamenii lui Oprea au priceput mesajul și că au rămas singuri și au trecut la acțiune - vezi AICI.

Vezi și: Fiul lui Mugur Isărescu, contre online cu iniţiatorul legii dării în plată

Vezi și: Lovitura de palat in CSAT! (presa)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.