Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - O variantă B în Parlament

win--defeat--chess-board--objects_3337731

Unii parlamentari se gandesc la o varianta de ieșire elegantă din schemă. La sefia administratiei publice locale ar putea ajunge un mare numar din actualii senatori si deputati. Astfel, dupa daramarea actualilor baroni de catre DNA, noii sefi din teritoriu ar putea veni chiar din Parlament.

Surse parlamentare au declarat pentru stiripesurse.ro ca unii senatori și deputați se gândesc foarte serios ca, in conditiile in care se modifica legea electorala si scade numarul parlamentarilor, sa nu mai stea la mila șefului de partid si sa-si incerce norocul la alegerile locale, pentru sefia unui CJ sau a unei resedinte de judet, dupa care sa renunte la mandatul din Parlament si sa nu mai candideze in 2016 la parlamentare.

"Foarte multi isi vor lua tinte locale, daca stii sa te descurci...Eu nu stau asa sa vina sa ma mai puna pe lista presedintele de partid, eu clar ma bag la locale. Trebuie sa ma antrenez putin la locale, sa imi vad resursele. Va fi o reducere mare a locurilor in Parlament si va fi bataia foarte mare pe locuri", spun surse parlamentare.

.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.