Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV PNL, măsuri draconice pentru penalii din partid

sigla noua pnl

Membrii PNL care au functii politice in interiorul partidului vor fi suspendati automat din acea functie in cazul arestarii preventive, a arestului la domiciliu, precum si in cazul trimiterii in judecata, se arata in proiectul de modificare a Statutului PNL, trimis in teritoriu de conducerea centrala a PNL si obtinut de stiripesurse.ro.

De exemplu, daca un vicepresedinte al noului PNL este trimis in judecata, el isi pierde automat functia de vicepresedinte al partidului. În contextul multiplelor denunturi de la DNA, care au vizat in ultima perioada mai ales membri marcanti ai fostului PDL, aceasta masura, daca va fi introdusa in Statut, ii va viza direct. Sentimentul in partid este ca propunerile vin de la 'șeful'.

Filialele PNL pot trimite propunerile lor pana la 11 martie.

Doua dintre masurile propuse spre dezbatere in PNL:

1. Calitatea de membru PNL se pierde la orice fel de condamnare penală definitivă pentru infracţiune săvârşită cu intenţie. Pana acum era doar la pedepse cu executare. Asta inseamna ca esti exclus automat din PNL si daca esti condamnat definitiv cu suspendare, de exemplu.

2. În cazul membrilor care ocupă funcţii în interiorul  partidului, suspendarea din funcţie se aplică de drept în cazul dispunerii măsurilor de arestare preventivă sau de arest la domiciliu, precum şi în cazul trimiterii în judecată a acestora. BP al organizatiei din care face parte persoana suspendata va constata acest lucru.

ALTE PREVEDERI DIN DRAFT-UL PNL:

Regimul condamnatilor sfideaza logica in PNL

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.