Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Prima carte despre aventurile Elenei Udrea

pe contrasens
Cartea vrea sa arate cine e adevarata Elena Udrea.

Candidatul USL care a batut-o pe Elena Udrea la alegerile parlamentare din 2012, dar nu a intrat in Parlament, a scris o carte despre tot ce s-a intamplat in acea iarna.

Contactat de stiripesurse.ro, Liviu Bratescu (PNL) a declarat ca va lansa cartea “Pe contrasens cu favorita președintelui” in maxim doua saptamani.

Potrivit acestuia, in cele aproximativ 250 de pagini vor fi relatate, cu lux de amanunte, toate metodele folosite de Udrea si de echipa ei de campanie.

Paradoxul este ca Liviu Bratescu, candidat din partea USL, a obtinut 46,16% fata de 42,46% cat a luat Elena Udrea, dar sistemul electoral a facut-o pe sefa PMP deputat prin redistribuire.

Ce s-a intamplat exact in acea campanie nu se stie exact. Liviu Bratescu relateaza in carte intamplarile petrecute in Colegiul 4 Neamt, format din oraşul Roman, comuna Ion Creangă şi satele Ion Creangă, Avereşti, Izvoru, Muncelu, Recea şi Stejaru, in care el si Udrea s-au duelat cu toate fortele.

Cum a reusit Bratescu sa o bata pe Udrea intr-un fief condus de Pinalti, cu un oras Roman condus de alt apropiat al Elenei (Laurentiu Leoreanu), cum a lucrat masinaria de partid pentru fostul ministru al Dezvoltarii, cum autoritatile au asistat pasive la diverse situatii suspicioase, toate vor intra in paginile cartii, a declarat Liviu Bratescu, pentru stiripesurse.ro.

“Este prezentată o altă față a politicii”, spune acesta.

Scoaterea de la naftalina a tuturor detaliilor picante despre Elena Udrea, in plina campanie prezidentiala, este pur intamplatoare, a mai declarat Liviu Bratescu.

*******

Cu permisiunea autorului si cateva pasaje din carte:

CITESTE AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.