Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Prima reacţie a lui Adrian Zuckerman, avocatul nominalizat de Trump pentru funcţia de ambasador în România

adrian zuckerman

Adrian Zuckerman, avocatul nominalizat de Donald Trump pentru funcţia de ambasador al SUA în România, are o primă reacţie la propunerea preşedintelui american. Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO, acesta a declarat că este onorat de propunerea lui Trump.

"Sunt flatat şi profund onorat să fi fost nominalizat de preşedintele Trump pentru a fi următorul ambasador al Statelor Unite ale Americii în România. Sunt de asemenea recunoscător preşedintelui Trump pentru încrederea lui în mine. Nominalizarea va fi trimisă la Senatul Statelor Unite pentru aprobare. Până când Senatul nu va avea ocazia să se pronunţe asupra nominalizării mele, nu pot să fac afirmaţii publice pe teme referitoare la nominalizarea mea, la Statele Unite sau la România", a declarat Adrian Zuckerman.

("I am flattered and deeply honored to have been nominated by President Trump to be the next United States Ambassador to Romania. I am also most thankful to President Trump for his trust and confidence in me. My nomination is being sent to the United States Senate to seek its advice and consent. Until the Senate has had the opportunity to review and act on my nomination, I am not in a position to engage publicly with regard to any issues with respect to my nomination, the United States or Romania.")

content-image

Vezi şi: Agent FBI, sfaturi pentru toţi şoferii: De ce trebuie să ţii cheile maşinii în folie de aluminiu sau în cutii de conserve

Președintele american Donald Trump l-a nominalizat miercuri pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din România în SUA la vârsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la București, se arată într-un comunicat publicat de Casa Albă. Trump schimbă puțin regulile și nu trimite un diplomat de carieră în fruntea unei ambasade cu rol foarte important, România fiind partener strategic al SUA.

Adrian Zuckerman este un avocat admis în Baroul din New York în 1984 şi este partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

Adrian Zuckerman a fost co-preşedinte pentru proprietăţi imobiliare şi servicii corporate la Epstein Becker & Green New York, iar înainte de aceasta a fost preşedinte pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York. A deţinut şi funcţia de judecător în cadrul Real Estate Board – New York.

Activ în ceea ce priveşte iniţiativele filantropice şi educaţionale, Zuckerman este membru în board-ul Kids Corp. şi în board-ul absolvenţilor Facultăţii de Drept din New York.

Zuckerman are diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), iar diploma în Drept este obţinută la New York Law School (1983).  Zuckerman este un avocat admis în Baroul din New York în 1984 şi este partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.