Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Reacția Elenei Udrea, după ce s-a anunțat că Băsescu își face partid

elena udrea pmp

Liderul PMP, Elena Udrea, ține să-l contrazică pe liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, care a anunțat că s-a decis formarea unei noi platforme politice, care să fie condusă de Traian Băsescu. Udrea susține că, din informațiile pe care le deține, Traian Băsescu nu și-a dat acordul pentru o astfel de platformă și nu cunoaște discuțiile dintre Băsescu și Pavelescu.

Citește și: DEZVĂLUIRE BOMBĂ - Traian Băsescu își face un nou partid

”Nu am auzit decât la domnul Pavelescu această idee, că i-a propus domnului președinte ideea unei platforme. Este adevărat că eu am vorbit cu cei de la PNȚCD ideea unei platforme creștin-democrate, dar, din punctul meu de vedere, este doar o discuție între partide și, desigur, care implică și societate civilă și altceva, dar deocamdată a fost o discuție între mine și liderii PNȚCD. Nu știu de poziția domnului președinte (Traian Băsescu n.r.) legat de acest subiect.

Probabil platforma. Nu cred și acum cu toată modestia, vorbiți cu mine, nu cred că domnul Băsescu și-a dat acordul pe așa ceva. Nu cred că domnul președinte a confirmat sau s-a angrenat în proiectul acesta. Habar nu am. O să vorbesc cu domnul Pavelescu, să văd dacă a vorbit cu președintele, dacă a vorbit cu președintele și ce a vorbit cu dumnealui”, a declarat Elena Udrea, pentru STIRIPESURSE.RO.

Elena Udrea ne-a prezentat varianta discutată între liderii PMP și cei ai PNȚCD. Ea susține că s-a discutat despre ideea unui grup parlamentar creștin-democrat, care să cuprindă toți parlamentarii idependenți.

”Am vorbit de ideea unui grup parlamentar cu toți parlamentarii independenți sau așa cum suntem noi din partide care nu au participat la alegeri și nu am putut să facem grup propriu. Acest grup parlamentar pornește de la doctrina creștin-populară, dar este doar o discuție la acest moment, nu am avansat mai mult. Asta este ceea ce știu eu. Dacă, între timp, cei de la PNȚCD au extins ideea și la o platformă, așa cum am văzut în presă, care să cuprindă și societatea civilă (...) Cu Traian Băsescu lider, asta acum aud, de fapt în presă, pentru că domnul Pavelescu nu mi-a spus mie. Dacă domnul Pavelescu și cei de la PNȚCD au extins ideea, o să vorbim zilele următoare, dar în momentul acesta, tot ce am discutat este despre grupul parlamentar. Cât despre poziția președintelui, nu știu nimic. Nu știu nici măcar să fi vorbit domnul Pavelescu cu domnul președinte Traian Băsescu”, a mai spus Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.