Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Scandal în PSD. Lider de CJ își acuză colegii: “Mă înjură presa”

PSD-istii din Consiliul Judetean Galati au adoptat o atitudine surprinzatoare: voteaza la unison dar nu intra in scandal cu opozitia. Liderul de CJ, Nicolae Bacalbașa, ales din partea USL si sustinut de PSD, se plange ca e lasat cu ochii in soare de catre propriii colegi de alianta.

In ultimele sedinte ale CJ Galati, consilierii judeteni PDL si liderul Consiliului au intrat intr-o serie intreaga de conflicte verbale aprinse care l-au scos din sarite pe Bacalbașa. Majoritatea din CJ e detinuta de PSD-UNPR-PC, dar gura lor nu prea s-a auzit.

Intr-o sedinta recenta, de exemplu, Bacalbașa și consilierii PDL se acuzau reciproc de “ton mârlănesc”. Bacalbașa i-a spus unui consilier PDL din Goethe: „Atunci cand o carte loveste un cap si suna a sec, nu e intotdeauna vina cartii”. Dupa mai multe acuzatii reciproce, un consilier a vrut sa mute discutia catre asfaltari si a spus s-a indoit janta la masina, moment in care Bacalbasa ii spune ca “Dumnezeu indoaie janta dupa suflet”. “Sunteti fenomenal”, i-a replicat consilierul. Ce faceau PSD-istii? Urmareau spectacolul.

Contactat de stiripesurse.ro, Bacalbașa s-a declarat nemultumit ca e lasat de colegii din PSD sa se lupte singur cu Opozitia.

Reporter: - Am observat ca in Consiliul colegii de la PSD, UNPR, PC nu iau pozitie si nu inteleg de ce.

Nicolae Bacalbașa: - Eee, oamenii nu vor sa se certe si oamenii nu vor sa intre in scandaluri si mie chestia asta, cum sa spun eu, moralmente mi se pare…Sunt doi sau trei oameni care au curajul pozitiei pe care si-au asumat-o, ca ei s-au dus acolo consilieri, si altii care prefera sa nu se certe. Aia nu voteaza (contra, n.red.), dar cum sa spun, una este sa te rezumi la vot si alta e sa ai o anumita pozitie care implicit e politica si cetateneasca. Nu-i normal sa comentez numai eu.

Reporter: - Asta spun ca am remarcat si eu. Mai sunt si reprezentanti de la PSD, UNPR, PC in Consiliu, si nu i-am vazut pe dansii sa le spuna ceva celor de Opozitie.

Nicolae Bacalbașa: - Domn’e, oamenii nu vor sa se certe, nu vor, ca dupa aia ii injura presa celorlalți.

Reporter: - Pai si asa va injura doar pe dumneavostra

Nicolae Bacalbașa: - Si asa ma injura doar pe mine, dar eu imi fac datoria, mi-am facut-o toata viata si imi asum toate riscurile. Asa am trait, asa voi trai, de-asta m-au ales oamenii, ca nu am jucat la mai multe capete

Reporter: - Am crezut ca mi s-a parut doar mie.

Nicolae Bacalbașa: - Nu, nu, din pacate, sa stii ca toata tara sufera de treaba asta, toti stau sa se certa ala. E, daca vrei, un mic defect national.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.