Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Scenariu de coșmar pentru PSD. Cine ar face jocurile în toamnă

scenariu

Acum este și președinte de partid și are și candidat. Cristian Diaconescu a fost uns nu doar candidat la prezidențiale din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP) ci și președinte al Fundației Mișcarea Populară (după demisia intempestivă și deloc întâmplătoare a lui Marian Preda).

Potrivit informațiilor noastre Cristian Diaconescu nu a ajuns intamplator candidat al PMP si presedinte al Fundatiei Miscarea Populara. El face parte din planul extins al Elenei Udrea care a facut primul pas prin castigarea presedintiei partidului. Urmeaza cooptarea 'reevaluatului' general Gabriel Oprea si a UNPR intr-o combinatie politica la inceputul lui septembrie.

Pe langa pozitia de fondator al Fundatiei Miscarea Populara, Cristian Diaconescu este si fondator al UNPR si singurul capabil sa adune voturi din dreapta si din stanga dupa parerea Elenei Udrea. De altfel, numele lui Diaconescu a fost subiectul central al strategiei pe care Udrea si Oprea au pus-o la cale.

In septembrie, ar urma sa fie depusa o motiune de cenzura de catre partidele de dreapta iar UNPR si probabil UDMR vor vota motiunea iar Guvernul Ponta va fi ca si cazut. In aceasta situatie, presedintele Traian Basescu va numi un prim ministru care sa organizeze alegerile si sa il ajute pe Cristian Diaconescu sa le castige.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.