Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Taifunul DNA: Nuanța inedită remarcată de un senator

DNA

Unii politicieni au sugerat ca anchetele DNA au fost fie rau-voitoare, fie au fost realizate pe picior, fie au avut directie politica. Un senator a oferit stiripesurse.ro o alta varianta cu privire la 'taifunul' provocat de procurorii anticoruptie. In opinia sa, scena politica se afla in mijlocul furtunii, insa problema este ca Romania risca o ghilotina ca pe vremea Revolutiei Franceze si ca e posibil ca DNA sa lucreze pentru a atinge un numar.

Intrebat daca se asteapta ca in 2015 sa mai apara dosare rasunatoare instrumentate de DNA, senatorul PPDD Ione Agrigoroaei a raspuns:

"Da, cu siguranta. Suntem in mjlocul furtunii, e ca un taifun sau un uragan de grad 5 in zona asta. Se va termina si povestea la un moment dat, dar partea grava este ca mi-e teama ca DNA-ul va sacrifica pe multi ca sa intre la numar. Se vede foarte clar, au crescut in sondaje, au castigat simpatia cetatenilor cei de la DNA si eu ii respect pentru multe decizii pe care le iau pentru ca trebuie sa se termine cu furtul.

In acelasi timp, insa, asa cum era in timpul Revolutiei Franceze, era un spectacol zilnic sa aduci 10-15 la ghilotina care tocmai se inventase si care ii uimea pe toti ca taie perfect capul, asa si acum ne plac aceste descinderi, sunt foarte bune, daca sunt chiar pentu acele cazuri unde se fura la nivel mare, la acele retele care de 25 de ani fura Romania, dar imediat incep sa se orienteze si la persoane care nu au strans averi, nu au contribuit la distrugerea Romaniei, dar ii hartuiesc si le fac dosare numai pentru a fi un numar cat mai mare, pentru a da in MCV foarte bine, pentru a crea o impresie buna Uniunii Europene.

Si mai este o actiune care ma ingrijoreaza. Daca se face totul pentru a schimba hotii nostri cu hotii occidentali, iar este foarte grav.

(...)

Trebuie inceput de sus, cu cazurile foarte mari si nu vor mai exista nici la nivel mic, cand cetateanul vede ca nici ala mare nu scapa, nici cetateanul nu va mai incerca sa faca"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.