Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - UNPR pregătește mutarea separată de PSD / AUDIO

UNPR

Un vicepreședinte UNPR a declarat, intr-un interviu acordat in exclusivitate stiripesurse.ro, ca normal si firesc este ca UNPR sa mearga separat de PSD la alegerile locale din 2016.


Audio recording >>

"Legat de 2015, noi avem un protocol pana in 2020 cu PSD si asa cum am intrat in alianta in Parlament, asa va fi si in 2016. La alegerile locale, in 2012 am candidat separat, probabil, probabil, nu stiu exact, dar asa ar fi normal, asa au facut toate partidele, si-au probat puterile in alegerile locale, sa vada fiecare cum sta procentual si cat poate sa adune, ma refer la primari si consilieri.

Vedeti, avem primari de municipii, primari de orase, inclusiv la Caras am avut doi primari, dar cu legea asta nenorocita s-au dus la PSD, au crezut ca primesc minuni si n-au primit nimic, asta e adevarul, s-au dus independenti, chipurile, si cred ca e bine sa ne incercam fortele, nu neaparat sa ne separam, protocolul exista. Cred ca ar fi bine ca la puterea pe care o avem acum, 50 de deputati si de senatori, si timp este suficient, noi oricum avem structuri in cel putin trei sferturi din judete, fiecare partid trebuie sa-si cunoasca la un moment dat fortele, este normal si logic, pentru ca apoi la alegerile generale sa poti sa ceri in alianta.

La alegerile trecute s-au oferit doar 15 locuri eligibile, astea au fost, asta s-a negociat, asta s-a obtinut, poate ceilalti care n-au candidat nu s-au implicat suficient, dar ramane in final sa se hotarasca la nivel de Birou Politic Central al partidului cum vom merge, la locale in special, dincolo vom sti. Dar vedeti dumneavoastra, viata politica e intr-o continua miscare, si nu stim ce va fi in martie, daramite in 2016. Problemele sunt foarte delicate si foarte complicate, vine un Presedinte la conducerea tarii care nu stim ce viziune are. Una este programul si alta e cum te comporti tu ca presdinte si atunci ramane sa vedem ce avem de facut. Cert este ca alianta guvernamentala acum e solida si speram sa o ducem pana in 2016 la alegeri", a declarat vicepresedintele UNPR Ion Tabugan, pentru stiripesurse.ro.

INTERVIUL COMPLET VA FI PUBLICAT IN CURSUL ACESTEI SERI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.