Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Vanghelie a înroșit telefoanele în PSD: Nu mai pot! Ori eu, ori el! (surse)

vanghelie

Decapitarea lui Liviu Dragnea a devenit obiectivul numarul 1 al lui Marian Vanghelie. Surse din PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca primarul sectorului 5 le-a spus apropiaților că el nu mai rezistă în partid lânga Liviu Dragnea.

"“Nu se mai poate să continuăm cu Dragnea, gata, ne-a ajuns! Eu nu mai pot cu Dragnea! Ori eu, ori el!", le-a spus Marian Vanghelie, apropiatilor sai, spun surse din partid.

Primarul PSD a încins în ultima perioadă telefoanele din partid și mai multi parlamentari și lideri locali au fost întrebați daca "ies la bătaie".

Potrivit surselor citate, Marian Vanghelie a venit la sediul PSD să dea semnalul clar către organizațiile județene. Alte surse din PSD spun ca acum se asteapta "ecourile" din teritoriu și speră într-un efect al bulgărelui de zăpadă în partid.

"Dragnea se teme, nu știe de el", ne-au declarat surse parlamentare care vor capul lui Liviu Dragnea.

Alături de Marian Vanghelie a stat senatorul PSD Dan Sova, care a fost suspendat din partid. In timp ce la Parlament Victor Ponta si Liviu Dragnea isi dadeau mana si asigurau ca Guvernul merge mai departe, in sediul central al PSD, Dan Sova si Marian Vanghelie aveau o întâlnire despre viitorul partidului.

La PSD urmează un Comitet Executiv Național în care se va face analiza alegerilor prezidențiale și în care se va discuta deschis despre toate belele din partid, au declarat surse din conducerea PSD pentru stiripesurse.ro.

Sursa foto

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.