Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXECUȚIE politică în stil social-democrat/ zvon

criza politic

În aceste zile în care întreaga suflare social-democrată este ocupată cu plebiscitul pentru Liviu Dragnea și mai ales cu mega-sondajul gândit de Vasile Dâncu, în culise se creionează deja noua ordine.

Primul luat la ochi este președintele PSD București. După nebunia cu ”voi candida” și apoi ”îmi retrag candidatura” s-ar fi ajuns la concluzia că acesta trebuie eliminat din joc.

Se spune că imediat după ședința cu alegerea președintelui executiv, a vicepreședinților și a secretarului general se va pune la cale și o modificare a Statutului. Astfel organizația de București va suferi modificări structurale importante.

Șefii de sectoare vor fi asimilați șefilor de județe și nu vor mai depinde deloc de un centru unic de comandă la nivelul Capitalei, ci direct de centru la fel ca orice organizație județeană. Un vicepreședinte desemnat de BPN sau CExN va coordona totuși activitatea la nivelul Bucureștiului - mai ales în ce privește activitatea consilierilor generali.

Evident că ținta este actualul șef ale al PSD București, primarul Robert Negoiță. Acesta a ales să renunțe la candidatură după ce nu a reușit ca prin presiunile exercitate să impună sectoarelor să îl susțină împotriva lui Liviu Dragnea.

Potrivit informațiilor din PSD acesta va rămâne cel ma probabil șef al organizației din propriul sector.

Vezi și: EXCLUSIV Marele sondaj intern PSD. PLANUL lui Liviu Dragnea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.