Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Executorul Morgan Stanley, Dennis Lynch, spune că Bitcoin este 'Kenny din South Park' a banilor

southparkshop.com
kenny south park

Dennis Lynch, executorul Morgan Stanley, a împărtășit o analogie ușoară în cadrul unei discuții la conferința anuală de investiții a lui Morningstar, susținând că abilitatea insaciabilă a Bitcoin de a sfida șansele și de a se ridica atât din adversitatea tehnică, cât și din cea fundamentală o descrie pe cea a personajului de desene animate South Park Kenny.

Șeful firmei de administrare a activelor Counterpoint, o filială a lui Morgan Stanley - și un susținător fervent al spectacolului - Lynch și-a exprimat convingerea în rezistența activelor de criptomonedă Bitcoin de la înființarea sa cu mai mult de un deceniu în urmă.

După ce a experimentat și a supraviețuit numeroaselor cicluri bearish, bitcoin s-a impus ca o metodă modernă de plată recunoscută și respectată pe scară largă și un stoc de valoare pe piața de masă, conform cointelegraph.com

Marile corporații precum Microstrategy, Tesla și Galaxy Digital Holdings au dezvăluit public investiții de miliarde de dolari în activ , acestea din urmă raportând acum un imens 5,3 miliarde de dolari.

În discursul său inspirat de Kenny, Lynch a declarat:

„Îmi place să spun că bitcoin e cam ca Kenny din South Park - el moare în fiecare episod și se întoarce din nou.”

Datele tehnice de la Cointelegraph Markets dezvăluie că Bitcoin ( BTC ) a scăzut cu 14,04% pe parcursul săptămânii, ca urmare a unei alte represiuni chineze asupra cryptos.

Banca Populară Chineză sau PBoC a anunțat săptămâna aceasta o nouă strategie de combatere a adoptării criptomonedelor în țară. Departamentele juridice și guvernamentale vor depune eforturi pentru a-și îmbunătăți coordonarea și practicile de comunicare pentru a suprima în mod eficient activitățile legate de cripto.

Cu toate acestea, potrivit lui Lynch, Bitcoin posedă deja unele dintre aceleași trăsături antifragile - mărturisite în monopolul firmelor de mare tehnologie, înființarea politică în creștere, piețele financiare Wall Street înfometate de capital și monstruul mitologic grec auto-întineritor Hydra - pentru a contracara acest lucru .

„Cred că (bitcoin) demonstrează unele calități„ antifragile ”în această perioadă de timp.”

Termenul antifragil a fost inventat de stimatul autor Nassim Nicholas Taleb în cartea sa din 2012, Antifragile , pentru a exprima definiția pentru opusul fragilității, ca în ceva care câștigă din dezordine.

În carte, Taleb a scris:

"Antifragilitatea depășește rezistența sau robustețea. Resilientul rezistă șocurilor și rămâne la fel; antifragilul se îmbunătățește.”

Un exemplu bine documentat a fost cel mai mare record istoric al Bitcoin de 20.000 de dolari, o cifră aparent insurmontabilă în timpul durii pieței urșilor din perioada 2018-2019 - și mai ales în urma prăbușirii financiare a pandemiei la 4K de dolari -, dar un nivel de peste un an a fost mai mult decât triplat cu 65.000 de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.