Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exemplu pentru societate, oferit de un jandarm din Arad: A înapoiat 6.000 de lei găsiți într-un bancomat

www.observatorulph.ro
bani, bancomat

Aproximativ 6.000 de lei lăsaţi din greşeală de un bătrân la un bancomat din Arad au fost recuperaţi de un jandarm aflat în timpul liber şi care a ajuns la aparat când banii erau eliberaţi, el predând suma imediat angajaţilor băncii.

Jandarmii arădeni spun că bărbatul avea peste 70 de ani şi ar fi vrut doar să interogheze soldul, însă din greşeală a comandat eliberarea sumei de 5.900 de lei, plecând fără să ridice banii.

"Bărbatul se afla în faţa unui bancomat şi, vizibil depăşit de tehnologie, a apăsat pe butoane crezând că a dat comanda de vizualizare fonduri. Convins că operaţiunea s-a finalizat, a plecat fără să conştientizeze că de fapt bancomatul pregătea suma 'solicitată'. În apropiere se afla un jandarm aflat în timpul liber care aştepta să-i vină rândul pentru a efectua operaţiuni la acelaşi aparat. Văzând bancomatul liber s-a apropiat, însă nu a putut face nicio operaţiune. Aparatul scotea acel sunet specific de eliberare fonduri solicitate. Imediat fanta s-a deschis scoţând la iveală o sumă mare de bani. Jandarmul a înţeles ce s-a întâmplat şi a început să-l caute cu privirea pe cel care folosise aparatul înaintea sa, însă nu l-a mai văzut", se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Jandarmeria Arad.

Banii au fost ridicaţi de către jandarm, care a intrat în sediul băncii şi i-a predat unui angajat pe bază de proces verbal. Totuşi, când a ieşit din bancă, jandarmul s-a întâlnit cu bătrânul căruia îi aparţineau banii.

"Venea într-un suflet către bancă, probabil conştientizând ce s-a întâmplat. Jandarmul l-a liniştit, spunându-i că banii sunt în siguranţă, îi poate recupera şi i-a recomandat să fie mult mai atent pe viitor", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.