Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Excentricitatea supremă: Elon Musk și-a vândut toate casele - Fosta soție crede că spune multe prostii

Elon Musk

Cel mai bogat om din lume, CEO-ul Tesla, Elon Musk, şi-a respectat promisiunea de a nu deţine "nicio casă", vânzându-şi toate cele şapte reşedinţe din California pentru un total de 128 de milioane de dolari şi obţinând un profit estimat la 25 de milioane de dolari, informează luni site-ul publicaţiei britanice The Independent. Musk susţine că promisiunea a venit din dorinţa sa de a se concentra complet asupra misiunii sale de a trimite oameni pe Marte.

Deşi mulţi sunt sceptici cu privire la Musk - care are o înclinaţie de a spune lucruri nepotrivite - fosta sa soţie, cântăreaţa Grimes, susţine că acesta este sincer cu privire la obiectivele sale. Într-un interviu recent acordat Vanity Fair, Grimes a declarat că Musk "poate spune multe prostii, dar face ceea ce trebuie".

"Proiectul Marte este greu. Nu există venituri pentru el. Nu există nicio modalitate de a face bani", a declarat Grimes. "Este în beneficiul umanităţii, este periculos şi scump, iar oamenii spun: " (Musk) strânge bani!". Nu, de fapt el cheltuieşte totul pe cercetare şi dezvoltare", a explicat vedeta. Potrivit cântăreţei, Musk nu "trăieşte ca un miliardar", ci uneori "sub pragul sărăciei". Ea şi-a amintit că a locuit cu acesta într-o "casă foarte nesigură de 40.000 de dolari", în care vecinii îi filmau şi în care a mâncat "unt de arahide timp de opt zile la rând". Odată cu vânzarea ultimei sale case, Musk locuieşte acum într-o mică locuinţă închiriată în valoare de 50.000 de dolari în apropierea sediului central al SpaceX din Boca Chica, Texas.

Una dintre casele vândute de Musk este fosta reşedinţă a actorului Gene Wilder, starul din "Willy Wonka & the Chocolate Factory" şi "Blazing Saddles". El a stipulat că va vinde casa doar cu condiţia ca aceasta să nu fie demolată şi să nu-şi "piardă nimic din spirit". Musk a fost de acord să vândă casa nepotului actorului, Jordan Walker-Pearlman, pentru ca aceasta să rămână în posesia familiei Wilder. Musk a plătit 6,75 milioane de dolari pentru casă şi a cerut 7 milioane de dolari pentru vânzare, oferindu-i lui Walker-Pearlman un împrumut de 6,7 milioane de dolari pentru ca acesta să-şi poată permite să cumpere reşedinţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.