Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exercițiile pe care le face Cristiano Ronaldo pentru a se menține mereu tânăr

cristiano ronaldo, facebook
cristiano ronaldo, exercitii fizice

Cristiano Ronaldo susține că are o vârstă biologică de 23 de ani, deși în buletin scrie cu 10 mai mult, însă pentru a ajunge la această performanță, starul lui Juventus urmează o disciplină unică, informează Digisport.ro.

Unul dintre aspecte necesare îl reprezintă dedicarea pe care o are față de sala de fitness. El urmează o rutină bazată pe exerciții de pilates, care se axează pe rezistența la efort și întărirea tonusului.

În plus lui Ronaldo îi place să facă și ședințe de înot la piscină, activitate care îi solicită toate grupele musculare și pe care o are după fiecare meci. Încă de pe vremea când era la Real Madrid, el și-a amenajat o piscină chiar la vila sa, iar acum, același lucru l-a făcut și la Juventus.

Citește și: Echipa antrenată de Ladislau Boloni, Antwerp, a fost învinsă de FC Bruges, scor 5-1, în campionatul Belgiei

Pentru Ronaldo exercițiile de după meci reprezintă o activitate autoimpusă, iar mersul la piscină nu lipsește din obiceiurile sale de după fiecare partidă. Deseori, face ture de bazin alături de fiul său, Cristiano Junior.

Al treilea aspect-cheie îl reprezintă o criosaună pe care Ronaldo o folosește pentru refacerea musculară mai rapidă și pentru care a investit 55.000 de euro. Atacantul lui Juventus a apelat la această metodă încă din 2013, când a auzit de beneficiile sale. Timpul recomadat pentru a sta într-o criosaună este de 3 minute, la temperaturi între minus 160 și minus 200 de grade Celsius, ceea ce are efecte benefice în reducerea durerilor musculare, a umflăturilor, inflamațiilor și contracturilor, bazându-se pe nitrogen lichid înghețat.

Astfel, timpul de refacere după un meci se scurtează mult, iar organismul este din nou apt de efort foarte rapid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.