Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exhibiționism la Vama Veche! Și-a expus organele sexuale pe plajă, iar acum riscă pușcăria după ce a fost trimis în judecată

Facebook
vama veche

Exhibiționism la Vama Veche! Și-a expus organele sexuale pe plajă, iar acum riscă pușcăria după ce a fost trimis în judecată

Un bărbat riscă până la 2 ani de închisoare pentru că și-a expus organele sexuale pe plajă, la Vama Veche. Individul și-a dat slipul la o parte chiar sub ochii turiștilor, care au sunat indignați la poliție.

Exhibiționistul, scrie Ziua de Constanța, citat de digi24.ro, a fost trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri. Incidentul a avut loc pe 25.07.2021, în jurul orelor 15:00-16:00, pe o plajă din Vama Veche, județul Constanța.

Bărbatul s-a aşezat pe nisip în faţa şezlongurilor ocupate de turişti și și-a expus, fără nicio reținere, organele sexuale. Indignați de situație, martorii au sunat la 112. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Ulterior, dosarul a ajuns pe masa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. În baza probelor existente, bărbatul a fost trimis în judecată, în stare de liberate.

Potrivit legii - articolul 375 din Codul Penal - "fapta persoanei care, în public (...) săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.