Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exim Banca Românească lansează cardurile din material reciclabil

eximbank.ro
eximbank

Exim Banca Românească lansează cardurile din material reciclabil

Exim Banca Românească a demarat procesul de tranziţie a portofoliului de carduri către o alternativă sustenabilă şi prietenoasă cu mediul astfel că, din această lună, cardurile Mastercard Debit Gold emise de bancă vor fi fabricate din material reciclabil, conform unui comunicat remis, luni, AGERPRES.

"Ca bancă universală de top, Exim Banca Românească are responsabilitatea de a oferi produse bancare sigure şi sustenabile care să sprijine tranziţia către o economie verde, iar lansarea cardului de debit fabricat din materiale reciclabile reprezintă încă un pas înainte în implementarea strategiei noastre de sustenabilitate. Vom continua trecerea către materiale prietenoase cu mediul şi pentru celelalte produse din portofoliul de carduri şi, în acelaşi timp, ne vom concentra pe promovarea unor practici bancare responsabile prin accelerarea digitalizării serviciilor oferite. De asemenea, avem în vedere dezvoltarea de produse şi servicii cu componente de sustenabilitate, fie că vorbim despre produse dedicate sau despre integrarea criteriilor ESG în deciziile de finanţare şi investiţii, şi ne propunem ca prin acţiunile noastre să contribuim la amplificarea efectelor pozitive pe care politicile de creditare sustenabilă le au la nivelul comunităţii şi a mediului", a declarat Traian Halalai, preşedintele executiv al Exim Banca Românească.

Potrivit comunicatului, procesul de tranziţie către materiale sustenabile pentru portofoliul de carduri va continua şi pe parcursul anului viitor şi se va aplica exclusiv cardurilor nou-emise pentru a evita irosirea stocului existent şi pentru a permite încheierea ciclului de viaţă al celor care sunt în posesia clienţilor.

Recent, banca a introdus în portofoliul său serviciul Google Pay oferind clienţilor băncii posesori de carduri posibilitatea de a efectua plăţi contactless rapide şi sigure la terminalele POS, direct cu telefonul cu sistem de operare Android, prin intermediul aplicaţiei Google Wallet, fără a fi necesară prezenţa fizică a cardului.

De asemenea, Exim Banca Românească pune la dispoziţia persoanelor fizice platforma e-bancamea.ro prin care oferă acces facil, rapid şi sigur, 100% online, la un pachet complet de produse şi servicii: cont curent în lei, card de debit (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert şi Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSenţial.

Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă largă de produse şi servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora.

Exim Banca Românească operează o reţea naţională de distribuţie de 83 de sucursale şi 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor.

În plus, pentru că acţionează ca agent al statului pe piaţa de garanţii şi asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziţie de statul român, susţin dezvoltarea durabilă a economiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.