Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Expert în sănătate publică despre raportările COVID-19 date de Guvern: 'Îndreptate de aşa natură încât să liniştească populaţia'

themoscowtimes.com
rusia-coronavirus

Modul în care sunt raportate noi infecții cu SARS-CoV-2 , de la o zi la alta, generează şi anumite suspiciuni printre medicii români legate de acurateţea comunicării cazurilor depistate pozitiv în România.

Citește și: VIDEO 'Avem obligația să apărăm Constituția' - A început ședința Senatului în care se dezbate autonomia Ținutului Secuiesc

Unul dintre specialiştii care pun la îndoială datele făcute publice de Guvern cu privire la infectarea cu coronavirus este Sorin Paveliu, medic și expert în probleme de sănătate publică.

Într-o intervenție la Medika Special, medicul Sorin Paveliu a explicat că datele comunicate sunt “îndreptate de aşa natură încât să liniştească populaţia”.

În această idee, expertul în sănătate publică a comentat: “Eu sunt convins că numărul celor infectați va creşte. Nu sunt deloc satisfăcut de datele pe care le oferă Guvernul, ele par mai degrabă «îndreptate» de aşa natură încât să ne liniştească, dar părerea mea este că lucrurile nu stau chiar aşa cum sunt prezentate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.