Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Antonescu, expert criminalist: 'Prezența celui de-al doilea agresor în cazul Caracal e un beneficiu în dosar. Se vor da mai multe informații despre Dincă'

Expertul criminalist, Dan Antonescu, a punctat, la Digi24, după ce DIICOT a arestat un al doilea agresor în cazul Caracal care a violat-o pe Luiza Melencu, că este un beneficiu pentru anchetă, pentru că acesta va da anchetatorilor mai multe informații despre Gheorghe Dincă pentru a primi o pedeapsă mai mică, așa cum prevede Codul Penal.

Citește și: ÎNFIORĂTOR Detalii despre cum a a fost VIOLATĂ Luiza Melencu de prietenul lui Gheorghe Dincă

'Toți care facem ceva lăsăm urme. Și acest suspect a lăsat urme biologice. Și așa s-a ajuns la anchetara lui.

Asta nu duce la complicitate cu Dincă și pentru celelalte fapte. Problema e alta! Se arată caracterul josnic al acestor oameni. Dar aceștia nu sunt oameni... Sunt tulburați de alcool care îi face să comită aceste fapte.

Prezența lui Ștefan reprezintă un beneficu în dosar. Sunt convins că știe mai multe despre Dincă.  Și va vorbi în fața procurorilor tocmai pentru a–și ușura pedeapsa.  Așa prevede Codul Penal și cred că așa va fi convins și de avocații săi”, a spus Dan Antonescu, expert criminalist.

DIICOT a anunţăt că a reţinut un bărbat de 46 de ani, acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu, tânăra răpită de Gheorghe Dincă în Caracal, în luna aprilie. Este vorba despre Ştefan Risipiceanu, un vecin al lui Dincă, care a apărut şi în interviuri televizate în ultimele luni, având arsuri pe mâini. Mai multe detalii aici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.