Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicații HALUCINANTE ale lui Martin Ambros pentru RUȘINEA cu Rusia: Ce a vrut să facă și ce i-a spus Evgheni Trefilov, după lecția de handbal

evgheni trefilov

Ambros Martin și Evgheni Trefilov au vorbit după partida din semifinalele EURO, câștigată de Rusia în fața României, scor 28-22 scrie GSP.ro.

"Tactica noastră nu a fost să ne apărăm. Am vrut să dăm cât mai multe goluri. Nu știu de ce am cedat în primele 10 minute din repriza a doua. Am muncit mult, asta este. Duminică vom încerca să încheiem cu o victorie și eu cred că vom putea", a zis Ambros Martin. Explicațiile lui Martin pot si considerate halucinante, dacă ne gândim că în repriza a doua, România a marcat doar 7 goluri.

"Le-am spus fetelor că trebuie mai multă atenţie în defensivă, că ne trebuie mai multă încredere. Noi am făcut o treabă bună la început, dar nu ne-am descurcat individual, în duelurile 1 vs. 1. Nu am simţit bine spaţiile, nu am reuşit să le ţinem piept lui Sen şi Vyakhirevei. Ştiam cum joacă Rusia, cred că e greu să baţi Rusia când iei 20 de goluri, dar ne-am luptat, am jucat mai bine pe atac, unde am avut mai multă încredere", a spus Ambros Martin la finalul partidei cu Rusia.

Ambros Martin a vorbit și despre momentul cheie al semifinalei cu Rusia. Selecționerul României e convins că meciul s-a decis la începutul reprizei a doua.

"Ele au rupt meciul în debutul reprizei a doua, când au dat trei goluri. Când eşti cu un om în minus, apare şi acea cădere. Poate era altceva cu Neagu în teren, dar asta nu e o scuză, trebuie să jucăm şi fără ea. Fetele au arătat spirit, nimeni nu le poate reproşa nimic, trebuie să fim mulţumiţi de ele", a declarat spaniolul, care nu are vreo favorită pentru finala mică: "Nu vreau pe nimeni în finala mică, se poate!? Nu, doar vă zic aşa...Olanda şi Franţa sunt echipe puternice, nu contează peste cine vom da", a mai spus Ambros Martin.

Citeste si Coaliția, sub presiune: Opoziție depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD-ALDE

Evgheni Trefilov a fost elegant și a spus că echipa sa a muncit mult cu România. "Am muncit mult să ajungem în finală. Echipa României ne-a pus multe probleme, este adevărat", a zis rusul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.