Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explicaţiile lui IOan Andone după bătaia încasată în faţa CFR-ului: Atac la adresa lui Adrian Mutu

Ioan Andone

Dinamo – CFR Cluj a fost un meci cu mulți nervi și-n teren, și-n tribună. Și după meci s-a continuat la fel. Ioan Andone a mai trimis o „săgeată” către Mutu, dar și către fanii care i-au cerut demisia. Dan Nistor la completat cu o reacție halucinantă. „Veneam după o perioadă bună, patru victorii și un egal. Nu am intrat în joc cu concentrare. Nu am fost atenți și nu trebuie să spui că ai facut o partidă rea când pierzi 2-0, am avut multe ocazii clare de gol.

Dacă Rotariu sau Nemec erau mai inspirați, altfel era, dacă reușeam să egalăm. Nu știm să jucăm cu doi atacanți, nu suntem o echipă pregătită să joace cu doi atacanți.Eu socotesc acest meci un accident, ne-a costat și meciul cu Astra. N-are rost să comentăm arbitrajul, noi trebuia să înscriem”, a spus tehnicianul dinamovist la TV Dolce Sport.

„La tribuna a doua sunt destui suporteri violenți verbal, nu analizează că noi muncim și ne dorim să câștigăm”, a adăugat Andone. „Analiza de mâine va fi foarte dură. Nu am ce să fac. În meciul cu Voluntari trebuie să înscriem goluri. Cu domnul Negoiţă voi analiza ce e de analizat. Cu directorul general (n.r. – Mutu) nu am ce să analizez. El poate să îşi dea cu părerea. E cam greu să mă analizeze el pe mine. Nu vreau mai mult că suntem în aceeaşi barcă. Eu zic că Mutu e în aceeaşi echipă cu mine, dar vedem la final. Eu mai cred în titlu. Poate zice lumea că sunt nebun. Cred în jucătorii ăştia. Trebuie să îi fac să creadă. Dacă iau locul 2 sau 3, asta e”, a declarat Ioan Andone după meciul cu CFR Cluj.

„Eu cred că a fost un meci reuşit. Trebuia să marcăm de 4 – 5 ori. Fanii aproape la fiecare meci cer demisia. Suntem într-o perioadă grea, dar azi nu s-a putut. Jucăm la Giurgiu cu Voluntari şi apoi vine meciul cu Steaua. E normal ca fanii să ne jignească. Sperăm ca la meciurile viitoare să ne ridicăm la nivelul suporterilor”, a declarat Dan Nistor.

 

„Voiam să păstrăm momentul bun. Nu am avut victorii pe linie, prea multe. Trebuia să câştigăm pentru a rămâne pe locurile din play-off şi punctele devin cruciale de acum încolo. Nu a fost ziua noastră. Am avut o grămadă de ocazii. Am controlat jocul. La Dinamo mereu sunt obiective înalte şi, atunci când pierzi, nu poate fi nimeni fericit”, a adăugat și Dorin Rotariu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.