Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explodează bancomatele în România - după cazul de la Otopeni, încă unul la Galați: Poliția a început o anchetă

hoti bancomat

Poliţiştii din Galaţi au demarat o amplă anchetă după ce persoane necunoscute care nu au fost prinse până acum au detonat un bancomat la intrarea unui magazin din localitatea Tuluceşti, relatează News.ro.

Săptămâna trecută, persoane care nu au fost prinse au încercat să sustragă bani dintr-un ATM, de la Lieşti, însă atunci nu au reuşit.

Potrivit unor surse, un bancomat din localitatea gălăţeană Tuluceşti a fost detonat în noaptea de luni spre marţi, fiind furată o sumă de bani.

Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz, fără a prinde pe cineva până la acest moment.

Citește și:

Săptămâna trecută, persoane neidentificate până acum au încercat să spargă un bancomat la Lieşti, în judeţul Galaţi.

Potrivit IPJ Galaţi, vineri, în jurul orei 4.00, Secţia 3 Poliţie Rurală Lieşti a fost sesizată prin 112 de către un angajat de la o agenţie bancară din comuna Lieşti, cu privire la faptul că a fost declanşată alarma din interiorul agenţiei. Ajunşi la faţa locului. Poliţiştii au constatat faptul că persoane necunoscute au încercat forţarea mecanică a fantei de eliberare a bancnotelor de la bancomatul amplasat la sediul acestei agenţiei bancare din comuna Lieşti, judeţul Galaţi iar apoi au incendiat această fantă. ”Nu au fost descoperite în zonă sau în apropierea bancomatului substanţe explozive sau detonante”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, agent şef principal Ciprian Stoica.

În cauză a fost deschis dosar penal în care se desfăţoară cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „distrugere”, cercetările fiind derulate de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Galaţi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti. La acest moment, indivizii care nu au fost prinşi nu au reuşit să fure nici un ban.

Cazul de la Galați pare similar cu cel de la Otopeni, în care un bancomat a fost explodat și au fost furați banii. Comisarul şef Cristian Gheorghe din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a afirma că anchetatorii au un cerc de suspecţi în cazul bancomatelor aruncate în aer la Otopeni, precizând că autorii faptei aveau măşti din cele folosite în prezent de majoritatea populaţiei şi pelerine verzi. De asemenea, dispozitivul exploziv a fost unul artizanal şi bine realizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.