Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explodează Orientul Mijlociu - un nou război este iminent! Avertismentul lui Netanyahu înainte de a prelua un nou mandat de premier

AP
Netanyahu

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat joi că atacurile continue cu rachete lansate din Fâșia Gaza fac inevitabil un nou conflict împotriva militanților din enclava palestiniană, informează publicația Stars and Stripes, conform Mediafax.

Liderul israelian, care candidează pentru un nou mandat de premier, a afirmat că există planuri avansate pentru o ofensivă în Fâșia Gaza și va decide asupra momentului de lansare a ofensivei, având în vedere refuzul liderilor organizației Hamas de a stopa atacurile de rachetă lansate de Fâșia Gaza.

Fractură tot mai evidentă în ALDE: Un lider îi susține pe membrii nominalizați de Dăncilă pentru portofoliile vacante

Atacurile palestiniene recente nu au provocate decese, însă liderul israelian a fost criticat pentru că nu a reacționat cu fermitate la atacurile cu rachetă în sudul Israelului.

"Probabil nu vom de ales, ci să lansăm o mare campanie, un război împotriva forțelor terorii din Fâșia Gaza", a afirmat Netanyahu.

Pe data de 17 septembrie sunt programate noi alegeri legislative în Israel, la doar șase luni după scrutinul precedent, în urma căruia Netanyahu nu a reușit să formeze un guvern.

În cursul campaniei, Netanyahu a promis că dacă va fi reales va extinde suveranitatea israeliană asupra văii Iordanului și regiunii aflate la nord de Marea Moartă, în coordonare cu Statele Unite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.