Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Explodez când văd urangutani umani' - Victor Ponta cere măsuri severe după condamnarea românului care a făcut scandal în avion

edupedu.ro
Victor-Ponta

Fostul premier Victor Ponta cere schimbarea legii astfel încât „gorilele” care fac scandal în avioane să primească rapid interdicție de a se îmbarca, după ce un român a fost condamnat definitiv la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru scandalul pe care, beat fiind, l-a provocat la bordul unei curse Copenhaga - București.

„O decizie a justitiei pe care o salut. Calatoresc mult in Europa cu companiile “low cost” si sunt socat de fiecare data de mitocania, barbarismul si grosolania unora dintre “compatriotii” nostri ; in plus, fiind tata de fete, pur si simplu simt ca explodez cand vad cum niste urangutani umani le trateaza pe stewardese si personalul navigant. Din pacate este ceva specific unora dintre cei care călătoresc din / spre Romania - simt ca pot sa faca orice si nimeni nu are curaj sa ii pedepsească / nu am vazut in alte curse sau la alti cetateni asa ceva!”, a comentat pe Facebook, luni, fostul premier Victor Ponta.

„Dar sa asteptam doar decizii ale Justitiei nu este deloc eficient ! Cred si sustin cu tarie ca legea din Romania trebuie schimbata in asa fel incat sanctiunile sa fie mult mai rapide ( pana se pronunta judecatorii trece prea mult) - la fel ca la huliganii de la fotbal ; imediat ce ai avut un comportament abuziv fata de ceilalti pasageri sau fata de personalul navigant, pe baza unui simplu raport administrativ cu doi martori , “gorila” sa fie pusa 5 ani pe lista neagra si sa nu se mai poate urca in nicio aeronava din sau inspre Romania! Daca se aplica o asemenea sanctiune facem pariu ca intr-o luna se fac “mielusei” toti golanii astia? Romania este vazuta ca “sat fara caini” si multi cred ca pot sa isi faca de cap - ce simplu ar fi sa ii potolim!”, a adăugat acesta.

Din august 2023, Victor Ponta este consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu în domeniul relațiilor economice internaționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.