Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozia de la centrul comercial din Focșani, INFIRMATĂ / FOTO UPDATE

ziaruldevrancea.ro
explozie focsani

UPDATE: Explozia din mall-ul din Focşani, infirmatăReprezentanţii Poliţiei Române au declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost lovit de o bucată din izolaţia tavanului unei săli de cinema, în timp ce acesta era evacuat de pază, iniţial fiind anunţată o explozie în incintă.

UPDATE: Potrivit Antena3, procurorii DIICOT s-au deplasat la fața locului. Potrivit șefului DIICOT, zgomotul puternic a fost declanșat de căderea tavanului.

*

Explozie la un centru comercial la Focșani, informează Antena3. O explozie a avut loc în incinta Promenada Mall Focșani, la intrarea în Happy Cinema. O persoană a fost rănită și a fost transportată la Urgențe, având un traumatism facial. Potrivit unor surse, bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Două ambulanțe s-au deplasat la fața locului. Potrivit directorului Ambulanței Focșani, alte persoane nu au fost rănite, nu au necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, centrul comercial a fost evacuat.

Potrivit unor martori, bărbatul avea un dispozitiv exploziv asupra lui.

“S-a auzit anunţul de evacuare şi autorităţile ne-au cerut să ieşim cu toţi afară. În schimb, cel puţin în zona în care mă aflam eu, nu s-a auzit nicio explozie. Suntem toţi în faţa hipermarketului, nu ştim ce s-a întamplat”, a povestit o focşăneancă aflată la cumpărături pentru presa locală.

La fața locului va ajunge și o echipă pirotehnică de la SRI: „A fost anuntata echipa pirotehnica din cadrul SRI care este in acest moment prezenta la fata locului si investigheaza. Deocamdata nu àvem informatii despre deflagratie. Revenim imediat ce avem detalii suplimentare”, a transmis SRI.

Corespondentul Antena 3 a spus că o bucată din tavan ar fi căzut în urma deflagrației.

Primarul Focșaniului, Cristian Misăilă, s-a deplasat la fața locului. Acesta a transmis că, în acest moment, se fac verificări pentru a se stabili sursa exactă a deflagrației. Acesta a mai spus că tavanul este căzut în proporție de 80%.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.