Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozia dintr-un bloc din Satu Mare, produsă de o acumulare de gaze

Erdgas Flammen mit Spiegelung

Explozia produsă, miercuri, într-un bloc din Satu Mare a fost cauzată de o acumulare de gaze, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Someş Satu Mare.

"Din primele cercetări, cauza probabilă de producere a deflagraţiei a fost o acumulare de gaze în interiorul locuinţei, iar sursa de aprindere - flacără deschisă (nu se cunoaşte de la ce era flacăra). Structura de rezistenţă nu este afectată. Urmează să se permită accesul locatarilor în locuinţe însoţiţi de pompieri, pentru a se decide dacă vor rămâne sau solicita cazare. Spaţiile de cazare sunt pregătite. O autospecială cu echipamente specifice de iluminat va rămâne pe timpul nopţii pentru a asigura iluminarea întregului imobil. Alimentarea cu gaz şi energie electrică va rămâne sistată în cursul nopţii", a transmis ISU.

Citește și: VIDEO Melania Trump a ajuns să fie HUIDUITĂ în oraşul insultat de soţul său

Două persoane au fost rănite, suferind arsuri, iar alte 25 au fost evacuate în urma unei explozii produse, miercuri după-amiază, într-un bloc din municipiul Satu Mare.

Potrivit ISU Someş Satu Mare, un bărbat şi o femeie au suferit arsuri, iar alte două persoane atac de panică. În total au fost evacuate 25 de persoane. Echipajele medicale au preluat victimele cu arsuri şi le-au transportat la UPU Satu Mare.

Din primele estimări, 11 locuinţe ar fi afectate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.