Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE de dosare penale după Untold - Distracția s-a lăsat și cu amenzi în valoare de 80.000 de lei

ziardecluj.ro
untold

Polițiștii și jandarmii au întocmit 145 de dosare penale în perioada festivalului Untold, de la Cluj-Napoca, principalele infracțiuni fiind înșelăciuni cu bilete sau cu chirii, dar și pentru deținere de droguri și etnobotanice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei clujene transmis, luni, au fost aplicate, în total, 143 de amenzi în valoare de aproape 80.000 de lei.

„După închiderea festivalului Untold nu au fost raportate incidente majore de natură să afecteze grav liniştea şi ordinea publică. Forţele de jandarmerie și poliţie împreună cu alte instituții competente au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 78.023 lei. De asemenea, au fost înregistrate 145 de sesizări privind săvârşirea unor fapte penale, în toate cazurile cercetările fiind făcute sub coordonarea unităţilor de Parchet competente”, se arată în documentul citat.

Citește și: Omul lui Băsescu a EXPLODAT la adresa lui Dragnea: 'Gestul de ieri, cu trimitere la președintele Iohannis, este de nepermis'

Surse judiciare au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că dosarele penale au fost întocmite pentru înșelăciuni cu bilete la Untold, înșelăciuni cu chirii de apartamente, loviri și alte alte violențe, dar și pentru deținere de droguri și etnobotanice, iar amenzile au fost aplicate, în principal, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Măsurile de ordine și siguranță publică au fost asigurate la Untold de peste 1.100 de jandarmi, polițiști, pompieri și cadre medicale.

Cea de-a patra ediție a festivalului Untold s-a desfășurat la Cluj-Napoca în perioada 2 – 5 august, organizatorii anunțând că au participat, în total, peste 355.000 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.