Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul lui Băsescu a EXPLODAT la adresa lui Dragnea: 'Gestul de ieri, cu trimitere la președintele Iohannis, este de nepermis'

Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, reacție dură față de atacurile lansate de liderul PSD, Liviu Dragnea, la adresa  președintelui României, Klaus Iohannis.

"În lumea liberă, mesajele de revolta, fie chiar și cu o tentă vulgară, așa cum sunt exprimate de cetățeni, constituie o formă de protest individuală, ce trebuie tolerată și percepută ca atare. A fost suficient ca un român stabilit intr-o țară liberă să-și manifeste nemulțumirea față de partidul stat (într-un mod, la limită, creativ), iar acest gest a paralizat întregul PSD. Domnule Dragnea, un cetățean român își poate exprima revolta față de un grup de interese, precum un partid, dar un președinte al Camerei Deputaților nu poate face aceleași referiri la președintele României. Gestul de ieri cu trimitere la președintele Iohannis este de nepermis. Înțeleg ca vă simțiți ca acasă la Antena 3 și vă puteți exprima simțirile cum doriți, dar rămâne totuși un spațiu public. Diaspora înseamna circa 4 milioane de cetățeni romani liberi, care, in 2009 și 2014, au decis Președintele României. Dumeavoastră nu puteti uita asta, doar erați șeful de campanie al candidatului PSD. Acum e clar, din nou, cine va decide președintele anul viitor. Nu lăsați, totuși, să vă domine frica!", a scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Citește și: Augustin Lazăr, apel de ULTIMĂ ORĂ pentru cursa de la șefia DNA - Pe cine invită să se înscrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.