Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie într-o casă din Câmpia Turzii: o persoană a murit

infobistrita.ro
incendiu bloc rodna

În această seară a fost desfășurată o intervenție pentru stingerea unui incendiu, care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Ialomiței din municipiul Câmpia Turzii din județul Cluj.

În momentul sosirii la locul evenimentului casa, cu o suprafață de circa 30mp, ardea generalizat, iar conform relatărilor persoanelor de la fața locului a avut loc și o explozie înăuntrul acesteia înainte de sosirea echipajelor de pompieri și a SVSU Câmpia Turzii.

Flăcările au fost stinse în cca 15 minute după sosirea la fața locului, iar, ulterior, pompierii au găsit înăuntrul casei distruse corpul unui bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpia Turzii și un echipaj SAJ.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

„Primul apel pentru solicitarea intervenției pompierilor a fost înregistrat la ora 19.30, la 19.32 autospecialele au ieșit pe poarta Detașamentului de Pompieri Turda, iar la fața locului au ajuns la ora 19.45.

Conform reglementărilor cu privire la intervenția SVSU, concomitent cu alertarea autospecialelor din Turda s-a realizat și alertarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Câmpia Turzii, care a dislocat pentru intervenție o autospecială, care a ajuns mai repede la locul incendiului și a asigurat prima intervenție”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

FOTO: arhivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.