Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie într-o gară din județul Bistrița-Năsăud, la un utilaj feroviar care acţiona ca plug de deszăpezire: O persoană a fost rănită

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Update

Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii produse, luni seara, într-un plug de deszăpezire feroviar staţionat în gara CFR Lunca Ilvei, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa Năsăud, explozia, care nu a fost urmată de incendiu, a avut loc la un mijloc folosit pentru încălzirea plugului staţionat în gara Lunca Ilvei.

La locul incidentului au fost trimise un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa.

"Echipajele medicale SMURD şi SAJ au găsit la locul solicitării trei bărbaţi conştienţi, doi cu arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi palmelor. Ambii au fost stabilizaţi şi vor fi evacuaţi spre UPU SMURD Bistriţa. Cel de-al treilea bărbat, cu arsuri superficiale, a primit asistenţă medicală la locul solicitării, dar a refuzat transportul la spital", a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Nu se cunoaşte, deocamdată, cauza deflagraţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.