Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie într-un bloc din Brăila. Două persoane au fost rănite, printre care şi proprietarul apartamentului

turdanews.net
explozie

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila, deflagraţia a fost produsă de o butelie de aragaz defectă. Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu, iar structura de rezistenţă a blocului n-a fost afectată.

Două persoane au fost rănite, luni dimineaţă, ca urmare a unei explozii care s-a produs într-un apartament dintr-un bloc din Brăila. Una dintre victime este chiar proprietarul apartamentului în care s-a produs deflagraţia, iar cea de-a doua persoană circula pe trotuar când a fost lovită de bucăţi de sticlă desprinse din geamuri, potrivit AGERPRES.

După cum au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila explozia s-a produs la o butelie de voiaj. „Un bărbat de 60 de ani a fost rănit şi primeşte îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanţă, urmând să fie dus la spital”, au precizat reprezentanţii ISU Brăila.

Potrivit primelor informaţii, în urma deflagraţiei două geamuri ale apartamentului s-au spart şi au rănit o persoană care circula pe trotuar în acel moment. Aceasta a suferit răni uşoare la nivelul umărului şi a refuzat transportul la spital.

Citeşte şi: Scene şocante în Caraş Severin. Un echipaj al ambulanţei a fost snopit în bătaie de cel pe care voiau să-l salveze .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.