Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie la o garnitură de metrou, la staţia Tineretului/ UPDATE:

ultima ora

O explozie a avut loc duminică seară la o garnitură de metrou în staţia Tineretului. Din primele informaţii nu au fost înregistrate victime.

Vezi și: Dana Budeanu: Mai am înregistrări cu Nicușor Dan

UPDATE - 22.40

O defecţiune s-a produs, duminică seară, la un tren de metrou aflat în staţia Tineretului, echipele Metrorex intervenind pentru remedierea situaţie. În urma incidentului, timp de aproximativ o oră, trenurile au circulat fără oprire prin staţia Tineretului şi s-a circulat în sistem pendulă pe relaţiile: Pipera-Unirii 2 şi Berceni - Unirii 2. Metrorex precizează că nu a fost pusă în pericol siguranţa călătorilor şi că situaţia a revenit la normal.

"Metrorex informează că astăzi, 20.09.2020, în jurul orei 20:40, la staţia de metrou Tineretului, a fost sesizată o defecţiune la trenul care circula pe firul 2. Conform procedurilor aplicabile în astfel de situaţii, echipele Metrorex au intervenit cu acţiuni specifice pentru remedierea şi degajarea situaţiei", se arată într-un comunicat de presă transmis, duminică seară, de companie.
Ca urmare, circulaţia trenurilor a fost reorganizată: trenurile au circulat fără oprire prin staţia Tineretului şi s-a circulat în sistem pendulă pe relaţiile: Pipera-Unirii 2 şi Berceni - Unirii 2.
"Facem menţiunea că siguranţa publicului călător nu a fost pusă în pericol în nicio secundă, acesta fiind informat permanent prin instalaţiile de sonorizare de la nivel peron. Începand cu ora 21:50, situaţia a fost remediată şi circulaţia a fost reluată în condiţii normale", arată Metrorex.
Reprezentanţii companiei precizează că staţia de metrou Tineretului se află pe Magistrala a 2-a, care este propusă pentru modernizare, fiind necesara realizarea şi modernizarea instalaţiei Interlocking, relatează news.ro

Știre inițială

Conform primelor informații, problema tehnică ar fi apărut la o şină, iar prin forța de frecare dintre roată și şină s-ar fi produs explozia. Din primele date, oamenii au fost evacuaţi și nu au existat persoane care să necesite îngrijiri medicale, relateaza mediafax.

Explozia a degajat fum puternic.

În acest moment, metroul circulă pe un singur fir, sensul blocat este cel spre Berceni, iar pe sensul către Pipera se circulă fără ca metroul să oprească în stația Tineretului.

La staţia unde a avut loc explozia intervine Serviciul Privat de Pompieri al Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.