Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie la o rafinărie din centrul Chinei: Doi morți și 18 răniți este bilanțul tragediei

Rusia, explozie

Două persoane au murit și 18 au fost grav rănite, iar alte 12 sunt date dispărute în urma unei explozii care s-a produs vineri la o rafinărie de petrol din provincia Henan, situată în centrul Chinei, informează site-ul chinadaily.com, potrivit Mediafax.

Postul public de televiziune CCTV a informat că explozia s-a produs în Sanmenxia, din provincia Henan, la ora locală 17:50. Ferestrele fabricii au fost spulberate pe o rază de 3 kilometri de explozie, iar unele dintre ușile din interiorul clădirii au fost doborâte.

Citește și: Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

Agenția de știri Xinhua a citat guvernul din orașul Yima, potrivit căruia două persoane au fost date dispărute și mai mulți oameni au fost duși la spital cu leziuni.

Explozia a avut loc în unitatea de separare a aerului la rafinăria Henan Coal Gas (Group) Co., Ltd. din regiunea Yima, dar nu a ajuns în zona rezervorului de petrol.

Citește și: Cutremur de surprafaţă de 5,3 grade, produs în Atena - USGS

Toată producția a fost oprită.

”Sunetul exploziei a fost extrem de tare, aruncând în aer o minge de foc și nori groși de fum. OAmenii care se aflau la cumpărături în apropiere au fost zgâriați de geamurile sparte.”, a povestit un localnic care se afla la 500 de metri distanță de rafinăria unde a avut loc explozia pentru Beijing News.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.