Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE la Petromidia: Mai multe victime, a fost decretat PLANUL ROȘU / VIDEO

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE Unul dintre răniţii în explozia de la Rafinăria Petromidia va fi preluat de la Constanţa cu un elicopter SMURD EC 135, iar ceilalţi trei vor fi aduşi în Capitală cu un elicopter MI-17, au declarat, pentru AGERPRES, reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne. 

Conform acestora, un elicopter SMURD EC 135 va decola de la Bucureşti către Constanţa, la Aeroportul Mihail Kogălniceanu, de unde va prelua un rănit. 

Ceilalţi trei răniţi vor fi aduşi la Bucureşti cu un elicopter MI-17, care va pleca din Capitală la puţin timp după ce decolează primul elicopter. 

Patru bărbaţi răniţi în explozia de luni de la Năvodari vor fi transferaţi la spitale din Bucureşti. Potrivit Ministerului Sănătăţii, doi răniţi vor ajunge la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar alţi doi la Spitalul de Arşi.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, Claudia Tatarici, a anunţat că în afara celor patru muncitori care au suferit arsuri grave în urma exploziei de pe platforma Petromidia, a mai apărut şi un al cincilea caz, al unui muncitor care a suferit o intoxicaţie cu fum, şi acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital. 
Potrivit informaţiilor anunţate de Claudia Tatarici, arsurile suferite de cei patru muncitori sunt grave, fiind întinse peste 40% din suprafaţa corpului.

UPDATE Subprefectul judeţului Constanţa, Mustafa Levent Acoium, a declarat pentru AGERPRES că informaţiile de ultimă oră pe care le cunoaşte indică faptul că incendiul de pe platforma Rafinăriei Petromidia a fost stins în proporţie de 98 %.

"Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, colonel Daniel Gheorghe Popa, a comunicat că în momentul de faţă incendiul a fost stins în proporţie de 98% la Rafinăria Petromidia. Cele patru victime cu arsuri au fost preluate şi se îndreaptă către Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa şi, după triere, în funcţie de gravitate, vor fi luate deciziile pentru relocare sau internare pe plan local. Am înţeles, de asemenea, de la ISU Dobrogea că explozia a fost înregistrată la o instalaţie de rafinare dar că nu ar fi nimic legat de emisii periculoase în atmosferă, la care ar putea fi expusă populaţia", a declarat subprefectul Acoium.

UPDATE Toți cei 4 răniți vor fi transportați la București.

UPDATE Conform Rompetrol, incendiul a fost stins.

UPDATE O pompă de benzină și o stație de azot au luat foc.

UPDATE Cele 4 persoane au suferit arsuri pe o mare suprafață din corp, dar sunt surse care vorbesc chiar de 5 victime.

O explozie a avut loc la Rafinăria Petromidia! A fost decretat planul roșu de către autorități. Conform primelor informații, cel puțin 4 oameni sunt victime ale exploziei.

”A fost o explozie la instalația de azot. A fost declanșat planul roșu. Sunt 4 persoane rănite. Una a fost dusă, deja, la spital. Sunt ambulanțe și mașini de pompieri la fața locului.”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.