Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozii puternice urmate de un incendiu spectaculos în Novosibirsk. O benzinărie a fost rasă de pe fața pământului (VIDEO)

MK
explozie Novosibirsk Rusia

Un incendiu a izbucnit la o benzinărie din districtul Oktyabrsky din Novosibirsk. Au început să ardă rezervoarele de combustibil lichid, a declarat luni reporterilor serviciul de presă al Direcției principale a Ministerului Rusiei de Urgențe pentru Regiunea Novosibirsk, anunță agenția TASS.

"Pe Gusinobrodskoe shosse, 60. O benzinărie este în flăcări, inclusiv alimentată cu gaz. Există explozii de tancuri cu combustibil lichid <...>", a raportat departamentul. "Conform informațiilor operaționale, patru persoane au diverse arsuri.", a anunțat departamentul. Serviciul de presă a adăugat că la locul incendiului au loc explozii, personalul Ministerului Rus de Urgențe lucrează pentru a ține populația la o distanță sigură.

Serviciile de urgență, la rândul lor, au raportat șase victime. „În total, șase persoane au fost rănite, dintre care patru sunt membri ai stației și doi pompieri care au luptat împotriva incendiului”, a declarat interlocutorul agenției. El a adăugat că informațiile despre copilul rănit nu au fost confirmate.

Potrivit medicului șef al stației de ambulanță Irina Bolshakova, o victimă este în stare gravă. „Bărbați, unul grav, restul moderat, plus al cincilea accident ușor”, a spus ea.

Potrivit Ministerului Sănătății, cinci persoane au fost rănite în incendiu.

O sursă TASS din serviciile de urgență a specificat că aria incendiului a crescut la 800 de metri pătrați. "Suprafața incendiului a crescut de la 500 la 800 mp, la fel ca și complexitatea incendiului care a crescut de la nivelul 2 la nivelul 3 ", a declarat interlocutorul agenției, menționând că nu există nici o amenințare la clădiri rezidențiale. "Nu departe de benzinărie, unde a avut loc incendiul, există clădiri rezidențiale. În acest moment nu există nici o amenințare pentru acestea. În acest caz, incendiul se poate răspândi în depozitul, care este situat lângă benzinărie. Măsuri sunt luate pentru a preveni extinderea focului ", a conchis el.

Informațiile au fost confirmate la Direcția principală a Ministerului Situațiilor de Urgență. "Există amenințarea mutării în clădiri de depozite. O unitate lucrează la fața locului pentru a măsura aerul și eventualitate depășirii concentrației maxime admise de noxe. Nu există nici o amenințare pentru clădirile rezidențiale. 70 de persoane și 20 de echipamente au fost implicate în stingerea incendiului."

Autostrada Gusinobrodskoe este blocată de la intrarea în centrul comercial Druzhba până la strada Dovator. Șoferii sunt sfătuiți să caute rute alternative de ocolire. Șinele de tramvai sunt, de asemenea, blocate.

Potrivit serviciului de presă al Direcției principale a Ministerului Rusiei pentru Urgențe pentru regiune, la ora locală 18:04 (ora 14:04 ora Moscovei), unitățile de incendiu și salvare ale Ministerului Urgențelor au trimis un mesaj despre incendiul unei benzinării . Șapte minute mai târziu, primele pompieri erau la locul lor, era fum dens. Există buteliile de gaz și recipientele de combustibil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.