Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie pe acoperișul unui bloc din Brașov: Doi bărbați au suferit arsuri grave FOTO+VIDEO

Doi bărbați de 49, respectiv 45 de ani, din Brașov, care lucrau la izolarea acoperișului unui bloc de pe strada Neptun, au fost la un pas să moară, după ce butelia cu care lucrau a explodat, potrivit brasovstiri.ro.

Se pare că recipientul sub presiune era fisurat, iar în momentul în care au încercat să aprindă arzătorul, butelia a explodat.

Suflul deflagrației le-a provocat arsuri grave la nivelul feței, mâinilor și toracelui.

La fața locului au intervenit două autospeciale SMURD și o autoscară. Victimele au fost coborâte cu scara pompierilor și transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Citește și: Traian Berbeceanu felicită Patriarhia! ‘A fost un succes’

„În jurul orei 14.35, Secția 5 Poliție Brașov a fost sesizată cu privire la producerea unei explozii la un imobil situat pe strada Neptun din municipiul Brașov.
Cu ocazia primelor cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce desfășurau activități de izolare a unui imobil, 2 persoane de sex masculin au suferit leziuni, ca urmare a producerii incidentului, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cu privire la acest incident a fost înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

În jurul orei 14.35, Secția 5 Poliție Brașov a fost sesizată cu privire la producerea unei explozii la un imobil situat pe strada Neptun din municipiul Brașov. Cu ocazia primelor cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce desfășurau activități de izolare a unui imobil, 2 persoane de sex masculin au suferit leziuni, ca urmare a producerii incidentului, acestea fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cu privire la acest incident a fost înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii evenimentului”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.