Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXPLOZIE pe o navă din Galați: Un bărbat se află în stare EXTREM DE GRAVĂ

www.antena3.ro
explozie, foc, incendiu

Două persoane au ajuns, luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi în urma unei explozii, urmată de un incendiu, la compartimentul motoare a unei nave aflate în reparaţii la Navrom Galaţi, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Potrivit acestuia, în Secţia de reparaţii aparţinând Navrom Galaţi a avut loc o explozie provocată de o acumulare de gaze metan în compartimentul motoare a unei nave împingător.

Citește și: Cutremur, luni dimineață, în România

În urma exploziei şi a incendiului ce a cuprins compartimentul motoare pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp au rezultat două victime: un bărbat de 54 ani cu arsuri de gradul doi şi trei pe o suprafaţă de aproximativ 90% din suprafaţa corpului şi o femeie de 52 ani cu atac de panică şi dureri toracice.

"Victimele au fost extrase, stabilizate şi preluate de două ambulanţe SMURD, fiind transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi”, a spus Chiriţă, potrivit Agerpres.

El a precizat că pentru stingerea incendiului au acţionat trei autospeciale ale pompierilor, focarul fiind lichidat înainte de a se extinde la întreaga navă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.