Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Explozie urmată de un incendiu puternic într-un bloc din Tîrgoviște. Zeci de persoane s-au evacuat din imobil

breaking news stiripesurse.ro

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, într-un bloc din Târgovişte, aproximativ 30 de persoane reuşind să iasă din imobil. Un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri la faţă.

Potrivit ISU Dâmboviţa, o explozie a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, într-un bloc din municipiul Târgovişte, fiind urmată de un început de incendiu, în zona aragazului, relatează news.ro

Acolo au Intervenit 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de  sescarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială pentru lucru la înălţime.

În urma incendiului, a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feţei. Persoana rănită, un bărbat de 57 de ani, a fost evacuată de pompieri şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Dâmboviţa prezent la locul evenimentului.

Au fost afectate uşa de la intrarea blocului, uşa, ferestrele şi balconul apartamentului şi trei autoturisme aflate în faţa blocului.

S-au autoevacuat circa 30 de persoane.

La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului, dar a fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru efectuarea unor verificări de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.